Vastaa yrityksesi haasteisiin älykkään automaation avulla

Palveluyrityksillä on tuottavuus- ja näkyvyyskriisi. Avainhenkilöt huomaavat, etteivät he pysty suorittamaan lisäarvoa tuottavia tehtäviä-heidän aikansa hukataan manuaalisiin hallinnollisiin tehtäviin. Ja päätöksenteko tapahtuu usein ympäristössä, jossa ihmisillä ei ole selkeää kuvaa oleellisista tiedoista – mikä johtaa sisäisiin konflikteihin. 

On kuitenkin olemassa tekninen ratkaisu, joka voi auttaa yritystäsi vastaamaan tähän haasteeseen. Viimeisimmässä Infobrief -tiedotteessaan IDC kuvaa, kuinka älykäs automaatio voi sekä poistaa hallinnollista taakkaa henkilöstöltäsi että varmistaa, että heillä on aina tarvittavat tiedot päätösten tekemiseen ja niiden toteuttamiseen viipymättä. 

Lue tästä uudesta julkaisusta: 

  • Kuinka liiketoiminnan prioriteetit ovat muuttumassa vastaamaan COVIDin jälkeisiä realiteetteja. 
  • Miten prosessi- ja resurssirajoitteesi muodostavat esteitä palveluliiketoiminnan tavallisten tavoitteiden saavuttamiselle. 
  • Miten prosessi- ja resurssirajoitteesi muodostavat esteitä palveluliiketoiminnan tavallisten tavoitteiden saavuttamiselle.

    Yhtiön koko




    Toisen omaisuuden latauksen päivämäärä

    Toisen latauksen nimi


    Kyllä, haluaisin saada lisätietoa Unit4:ltä tuotteista, palveluista, tapahtumista, uutisista ja muusta premium-sisällöstä.

    All information that you supply is protected by our Privacy Policy.
    In order to provide you with this free service, we may share your business information with companies whose content you choose to view on this website.
    By submitting your information you agree to our Terms of Use.
    Third party cookies may be placed, to serve more relevant ads when you browse the web.
    You can learn more about those ads here.