Webinar: Harmoniseer je data met Microsoft Fabric

Je organisatie hoeft niet langer afzonderlijke analyticsdiensten van verschillende leveranciers aan elkaar te knopen. Data-, analytics- en beheeroplossingen kunnen nu samenwerken om bruikbare inzichten te ontsluiten en data om te zetten in een concurrentievoordeel voor je bedrijf.    

Met Microsoft Fabric, nu als preview beschikbaar, kun je jouw werknemers data laten beheren en analyseren met een uniform, vereenvoudigd, uitgebreid en zelfbediend analyticsplatform.    

Meld je aan voor dit webinar en ontdek hoe je:   

  • Je data verantwoord democratiseert, zodat datateams toegang hebben tot de benodigde inzichten voor het nemen van betere en snellere zakelijke beslissingen.
  • Integratietools in het platform gebruikt om je data voor te bereiden op toekomstige AI-mogelijkheden.
  • Sneller meer waarde uit data kunt halen door de data en analytics uit je hele organisatie in een vereenvoudigde webomgeving samen te brengen. 
  • Inzicht krijgt in je hele datalandschap met 360° beheer om datasilo’s te overbruggen met samenhangend beleid, activa-inventarissen en diensten voor kostenbewaking. 

    Ik wil graag informatie, tips en aanbiedingen ontvangen van oplossingen voor bedrijven en organisaties en andere Microsoft-producten en -services. Privacyverklaring.

    All information that you supply is protected by our Privacy Policy.
    In order to provide you with this free service, we may share your business information with companies whose content you choose to view on this website.
    By submitting your information you agree to our Terms of Use.
    Third party cookies may be placed, to serve more relevant ads when you browse the web.
    You can learn more about those ads here.