Az AI-előny: az értékesítési teljesítmény fokozása következő generációs eszközökkel

Az ismétlődő feladatok számának csökkentésétől kezdve az adatok összekapcsolásán át a teljesítmény folyamatos optimalizálásáig az AI segít az értékesítőknek lendületet venni, és sikerre vinni az értékesítési munkát.

Olvassa el Az AI-előny című e-könyvet, amelyből megtudhatja, hogyan támogatja az AI az értékesítési csapatokat a mindennapi munkájuk során. Megtudhatja, hogyan használják az értékesítők az AI-t a nem hatékony munkafolyamatok kiküszöbölésére és az ügyfélélmény javítására, valamint tippeket kaphat arra vonatkozóan, hogy melyik következő generációs AI-eszközök felelnek meg leginkább a vállalata számára. Emellett a gyakorlatban használható információkat kaphat a következőkről: 

  • Értékesítői idő megtakarítása automatikus adatrögzítéssel, feladattámogatással és tartalomgenerálással. 
  • Az ügyfelek személyre szabott megszólítása AI-val támogatott útmutatásokkal és kapcsolati információkkal. 
  • Az értékesítők támogatása, valamint coaching biztosítása számukra automatizált forgatókönyvekkel, intelligens előrejelzéssel és személyre szabott teljesítményjavaslatokkal. 
  • A csapatok támogatása az AI használatának megkezdésében a promptok használatával, az AI-modellekkel való folyamatos fejlődéssel, valamint a pontos tartalom biztosításával kapcsolatos bevált módszerekkel. 
  • Az AI felelős használatának biztosítás az értékesítési csapatok biztonságos sikerre hangolásához és az adatbiztonság fenntartásához. 

    Szeretnék információkat, tippeket és ajánlatokat kapni a „Vállalkozásoknak és szervezeteknek készült megoldások” témakörben, valamint a Microsoft egyéb termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban. Adatvédelmi nyilatkozat.

    All information that you supply is protected by our Privacy Policy.
    In order to provide you with this free service, we may share your business information with companies whose content you choose to view on this website.
    By submitting your information you agree to our Terms of Use.
    Third party cookies may be placed, to serve more relevant ads when you browse the web.
    You can learn more about those ads here.