Modern analitika és irányítás nagy léptékben

Fedezze fel a data mesh, az adathálózat és az adathub fő elemeit használó, teljes körű analitika ökoszisztéma kiépítésének egyszerűsített megközelítését. Töltse le a Microsoft tanulmányát, amelyből megismerheti a Microsoft által két évtizeden keresztül finomított bevált módszereket, és tekintse át az igényei szerint rugalmasan alakítható implementációs fázisokat.

Olvassa el a Modern analitika és irányítás nagy léptékben című e-könyvet, amelyben arról olvashat, hogyan:

  • nyerhet ki nagyobb értéket az adataiból, hogyan teheti széles körben, ám felelősen elérhetővé az adatokat és az eszközöket, valamint hogyan egyesítheti az adatokat az együttműködés és az elemzések javítása érdekében.
  • támogathatja az összes üzletágat adatalapú információkkal, hogy új bevételi lehetőségeket kereshessenek, fokozhassák a hatékonyságukat, illetve versenyképesek maradhassanak.
  • dolgozhat ki olyan vállalati adatstratégiát, amely figyelembe veszi az embereket, a folyamatokat, a kultúrát és a technológiát – és amellyel olyan innovatív környezetet teremthet, ahol mindenki a legjobb formáját hozhatja.
  • juthat modern analitikához és irányításhoz nagy léptékben a Microsoft termékeinek és szolgáltatásainak átfogó készletével.

    Szeretnék információkat, tippeket és ajánlatokat kapni a „Vállalkozásoknak és szervezeteknek készült megoldások” témakörben, valamint a Microsoft egyéb termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban. Adatvédelmi nyilatkozat.

    All information that you supply is protected by our Privacy Policy.
    In order to provide you with this free service, we may share your business information with companies whose content you choose to view on this website.
    By submitting your information you agree to our Terms of Use.
    Third party cookies may be placed, to serve more relevant ads when you browse the web.
    You can learn more about those ads here.