Webinárium: Az adatok egységesítése a Microsoft Fabric segítségével

Vállalatának nem kell többé különböző szolgáltatók analitikai szolgáltatásaival bajlódnia. Az adatkezelési, analitikai és irányítási megoldások mostantól zökkenőmentesen együttműködnek, így Ön gyakorlati hasznot hajtó információkhoz juthat, és versenyelőnnyé alakíthatja az adatokat.   

A jelenleg előzetes verzióban elérhető Microsoft Fabric segítségével dolgozói egységes, egyszerű, mégis hatékony önkiszolgáló analitikai platformot kapnak az adatok menedzseléséhez és elemzéséhez.   

Ha regisztrál erre a webináriumra, megtudhatja, hogyan valósíthatja meg a következő célokat:   

  • Felelősen demokratizálhatja az adatokhoz való hozzáférést, így az adatcsapatok hozzájutnak a jobb és gyorsabb üzleti döntések meghozatalához szükséges információkhoz.
  • A platform integrációs eszközeivel felkészítheti az adatait a jövőbeli AI-képességek kihasználására.
  • Egyszerű, webes környezetet kap, amellyel a vállalat egészében egységesítheti az adatokat és az analitikát, így felgyorsíthatja az értékteremtést. 
  • A teljes adatkörnyezetet áttekintheti és teljes körű irányításhoz juthat, így koherens szabályzatokkal, az erőforrások számba vételével és költségfigyelési szolgáltatásokkal felszámolhatja az elszigetelt adathalmazokat.   

    Szeretnék információkat, tippeket és ajánlatokat kapni a „Vállalkozásoknak és szervezeteknek készült megoldások” témakörben, valamint a Microsoft egyéb termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban. Adatvédelmi nyilatkozat.

    All information that you supply is protected by our Privacy Policy.
    In order to provide you with this free service, we may share your business information with companies whose content you choose to view on this website.
    By submitting your information you agree to our Terms of Use.
    Third party cookies may be placed, to serve more relevant ads when you browse the web.
    You can learn more about those ads here.