Moderne analyse og styring i stor skala

Se hvordan du enklere kan bygge et analyseøkosystem som bruker viktige elementer fra rammeverkene for datanett, datamateriale og datahub. Motta dette Microsoft-dokumentet og les om mønsterpraksiser som er utviklet og finjustert av Microsoft over to tiår, og se implementeringsfaser som er fleksible nok til å oppfylle behovene dine.

Les Moderne analyse og styring i stor skala:

  • Få mer verdi fra dataene dine, gjør data og verktøy allment tilgjengelige på en ansvarlig måte, og foren data for å forbedre samarbeid og innsikt. 
  • Styrk alle fagområder i bedriften din med datadrevet innsikt for å hjelpe dem med å forfølge nye inntektsmuligheter, øke effektiviteten og være konkurransedyktig. 
  • Utvikle en bedriftsdatastrategi som tar hensyn til både mennesker, prosesser, kultur og teknologi – og skap et innovativt miljø som hjelper alle med å gjøre sitt beste arbeid. 
  • Innfør moderne analyse og styring i stor skala med et omfattende sett av produkter og tjenester fra Microsoft.

    Jeg vil gjerne ha informasjon, tips og tilbud om løsninger for bedrifter og organisasjoner og andre Microsoft produkter og tjenester. Personvernerklæring.

    All information that you supply is protected by our Privacy Policy.
    In order to provide you with this free service, we may share your business information with companies whose content you choose to view on this website.
    By submitting your information you agree to our Terms of Use.
    Third party cookies may be placed, to serve more relevant ads when you browse the web.
    You can learn more about those ads here.