Nettseminar: Samle dataene dine med Microsoft Fabric

Organisasjonen din trenger ikke lenger å sette sammen individuelle analysetjenester fra flere leverandører. Løsninger for data, analyse og styring kan nå fungere sammen for å gi praktisk innsikt og forvandle data til et konkurransefortrinn for bedriften din.   

Med Microsoft Fabric, som nå er i en forhåndsversjon, kan du gi de ansatte muligheten til å administrere og analysere data med en enhetlig, forenklet og kraftig selvbetjent analyseplattform.    

Ved å melde deg på dette nettseminaret vil du få vite hvordan du kan gjøre følgende:    

  • Demokratiser dataene dine på en ansvarlig måte for å gi datateam tilgang til innsikten de trenger for å ta bedre forretningsbeslutninger til rett tid. 
  • Bruk integrasjonsverktøy i plattformen til å klargjøre dataene for fremtidige KI-funksjoner 
  • Generer verdi fra dataene raskere ved å forene data og analyse fra hele organisasjonen i et forenklet nettbasert miljø.  
  • Forstå hele datalandskapet med ende-til-ende-styring for å bygge bro over datasiloer med samkjørte retningslinjer, ressursbeholdninger og tjenester for kostnadsovervåking.

    Jeg vil gjerne ha informasjon, tips og tilbud om løsninger for bedrifter og organisasjoner og andre Microsoft produkter og tjenester. Personvernerklæring.

    All information that you supply is protected by our Privacy Policy.
    In order to provide you with this free service, we may share your business information with companies whose content you choose to view on this website.
    By submitting your information you agree to our Terms of Use.
    Third party cookies may be placed, to serve more relevant ads when you browse the web.
    You can learn more about those ads here.