Webinar: Saml dine data med Microsoft Fabric

Din organisation behøver ikke længere at stykke individuelle analysetjenester sammen fra flere leverandører. Data-, analyse- og styringsløsninger kan nu arbejde sammen om at udlede brugbar indsigt og gøre data til en konkurrencemæssig fordel for din virksomhed.   

Med Microsoft Fabric, som nu er i prøveversion, kan du give dine medarbejdere mulighed for at administrere og analysere data med en samlet, forenklet og effektiv selvbetjeningsanalyseplatform.   

Ved at tilmelde dig dette webinar kan du finde ud af, hvordan du:   

  • Demokratiserer dine data på en ansvarlig måde for at give datateams adgang til den indsigt, de skal bruge, så de kan træffe bedre og mere rettidige forretningsbeslutninger.
  • Udnytter integrationsværktøjerne på platformen til at klargøre dine data til fremtidige AI-funktioner
  • Fremskynder muligheden for at skabe værdi ud fra data ved at samle data og analyser fra hele organisationen i et forenklet webbaseret miljø. 
  • Forstå hele dit datalandskab med styring fra start til slut, så du kan bygge bro mellem datasiloer med sammenhængende politikker, ressourceopgørelser og omkostningsovervågningstjenester. 

    Jeg vil gerne have oplysninger, tips og tilbud om løsninger til virksomheder og organisationer samt andre Microsoft-produkter og -tjenester. Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

    All information that you supply is protected by our Privacy Policy.
    In order to provide you with this free service, we may share your business information with companies whose content you choose to view on this website.
    By submitting your information you agree to our Terms of Use.
    Third party cookies may be placed, to serve more relevant ads when you browse the web.
    You can learn more about those ads here.