A tétlenség költsége

Ön tisztában van azzal, hogy milyen erőforrásokra van szüksége ahhoz, hogy megvédje vállalatát a kiberfenyegetésektől – az igazgatóság és a költségvetést kezelő vezetők azonban nem feltétlenül rendelkeznek az Ön technikai szakértelmével és hátterével. Olvassa el A tétlenség költsége. Útmutató IT-biztonsági vezetőknek, amellyel meggyőzhetik az igazgatóságot a kiberbiztonsági beruházások fontosságáról című e-könyvet, amelyből megtudhatja, hogyan lehet magabiztosan kommunikálni az érdekeltekkel a biztonsági szükségleteket, és így segíteni, hogy:

  • Belássák, a hatékony biztonsági megoldások nemcsak költségekkel járnak, hanem meg is térülnek. 
  • Megértsék, hogyan a jó általános biztonság csökkenti a kockázatokat, és segít, hogy a vállalat elkerülje a biztonsági incidensek káros következményeit. 
  • Valós példákon keresztül átlássák az absztrakt kiberbiztonsági kockázatok hatásait. 
  • Tisztában legyenek vele, hogy a globális munkaerőhiány és a fenyegetések fejlődése miatt milyen sürgető feladat az átfogó biztonsági megoldások bevezetése.

    Szeretnék információkat, tippeket és ajánlatokat kapni a „Vállalkozásoknak és szervezeteknek készült megoldások” témakörben, valamint a Microsoft egyéb termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban. Adatvédelmi nyilatkozat.

    All information that you supply is protected by our Privacy Policy.
    In order to provide you with this free service, we may share your business information with companies whose content you choose to view on this website.
    By submitting your information you agree to our Terms of Use.
    Third party cookies may be placed, to serve more relevant ads when you browse the web.
    You can learn more about those ads here.