Náklady na nečinnost

Vy víte, jaké prostředky potřebujete k obraně organizace před kybernetickými hrozbami, ale členové představenstva a vedoucí pracovníci, kteří rozhodují o vašem rozpočtu, nemají veškerou technickou odbornost a informace. Přečtěte si Náklady na nečinnost: Průvodce pro CISO, jak přesvědčit představenstvo k investicím do kybernetického zabezpečení a dozvíte se, jak při komunikaci se zúčastněnými stranami sebevědomě sdělit své požadavky na zabezpečení. Pomůže jim to: 

  • seznámit se s návratností investic, kterou dokáží zajistit robustní řešení zabezpečení, nejen s náklady,  
  • porozumět, jak dobrý stav zabezpečení pomáhá snížit rizika, kterým organizace čelí, včetně následků narušení zabezpečení, 
  • představit si abstraktní rizika pro kybernetické zabezpečení prostřednictvím ukázek ze skutečného světa, 
  • porozumět naléhavosti investic do ucelených řešení zabezpečení s ohledem na celosvětový nedostatek talentovaných pracovníků a měnící se prostředí hrozeb.

    Prosím o zasílání informací, tipů a nabídek k řešení pro podniky a organizace a dalším produktům a službám Microsoft. Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů.

    All information that you supply is protected by our Privacy Policy.
    In order to provide you with this free service, we may share your business information with companies whose content you choose to view on this website.
    By submitting your information you agree to our Terms of Use.
    Third party cookies may be placed, to serve more relevant ads when you browse the web.
    You can learn more about those ads here.