Modern analys och styrning i stor skala

Upptäck en förenklad metod för att skapa ett komplett analysekosystem som använder viktiga delar av ramverk för datanät, datastrukturer och datanav. Skaffa detta Microsoft whitepaper för att utforska bästa praxis som förfinats av Microsoft under två decennier och se implementeringsfaser som kan anpassas för att uppfylla dina behov.

Läs Modern analys och styrning i stor skala och se hur du:   

  • Får mer värde från dina data, gör data och verktyg tillgängliga på ett ansvarsfullt sätt och samlar data för att förbättra samarbete och insikter.
  • Ge alla dina affärsområden datadrivna insikter som hjälper dem att söka reda på nya intäktsmöjligheter, öka effektiviteten och förbli konkurrenskraftiga. 
  • Utveckla en datastrategi för företaget som tar hänsyn till människor, processer, kultur och teknik – och skapa en innovativ miljö som hjälper alla att göra sitt bästa. 
  • Uppnå modern analys och styrning i stor skala med en komplett uppsättning produkter och tjänster från Microsoft.

    Jag vill ha information, tips och erbjudanden om lösningar för företag och organisationer och andra produkter och tjänster från Microsoft. Sekretesspolicy.

    All information that you supply is protected by our Privacy Policy.
    In order to provide you with this free service, we may share your business information with companies whose content you choose to view on this website.
    By submitting your information you agree to our Terms of Use.
    Third party cookies may be placed, to serve more relevant ads when you browse the web.
    You can learn more about those ads here.