Webbseminarium: Samla dina data med Microsoft Fabric

Organisationen behöver inte längre pussla ihop olika separata analystjänster från flera leverantörer. Nu kan lösningar för data, analyser och styrning samverka och generera användbara insikter som omvandlar data till konkurrensfördelar för ditt företag.   

Med Microsoft Fabric, som nu finns i förhandsversion, får dina medarbetare möjlighet att hantera och analysera data med en enhetlig, förenklad och kraftfull analysplattform med självbetjäning.    

Anmäl dig till det här webbseminariet så får du veta hur du kan    

  • demokratisera data på ett ansvarsfullt sätt för att ge datateamen tillgång till de insikter de behöver för att fatta bättre och snabbare affärsbeslut 
  • använda integrationsverktyg inom plattformen för att förbereda data för framtida AI-funktioner 
  • öka kapaciteten att skapa värde från data genom att samla data och analyser från hela organisationen i en enda förenklad webbaserad miljö  
  • förstå hela datalandskapet med heltäckande styrning som samlar data med gemensamma policyer, resursinventeringar och kostnadsövervakningstjänster. 

    land

    Jag vill ha information, tips och erbjudanden om lösningar för företag och organisationer och andra produkter och tjänster från Microsoft. Sekretesspolicy.

    All information that you supply is protected by our Privacy Policy.
    In order to provide you with this free service, we may share your business information with companies whose content you choose to view on this website.
    By submitting your information you agree to our Terms of Use.
    Third party cookies may be placed, to serve more relevant ads when you browse the web.
    You can learn more about those ads here.